Kandidaat voor het voorzitterschap stelt zich voor!

3 juni 2020

Beste leden van de PvdA Regio Eindhoven,

 

Ontzettend mooi om voorgedragen te worden voor de rol van voorzitter van de vereniging en wat een uitdaging om iemand als Mary op te volgen. Voor velen van jullie ben ik een nieuw gezicht dus ik stel mij graag kort voor.

In Eindhoven geboren en opgegroeid binnen een familie waar sociale waarden en normen altijd bovenaan staan. Een hechte familie van 4 waarin altijd open over verschillende onderwerpen wordt gesproken. De familie is inmiddels flink uitgebreid maar zaken als rechtvaardigheid, solidariteit, vrije meningsuiting, verantwoordelijkheidsgevoel en duurzaamheid staan nog steeds hoog in het vaandel. Dat heeft de basis gelegd voor de persoon die ik nu ben. In mijn werkzame leven ben ik vooral actief geweest binnen HR/recruitment en heb ik zowel commerciële als leidinggevende functies bekleed. Inmiddels ben ik een van de twee eigenaren van That Work-S. Wij adviseren en ondersteunen verschillende organisaties in de regio op het gebied van werving en ontwikkeling van medewerkers.

Van 2013 tot en met 2017 heb ik 5 jaar deel uitgemaakt van het bestuur van Stichting Rechtswinkel Eindhoven, waarvan de laatste 2,5 jaar als voorzitter. Deze organisatie helpt de sociaal- en financieel minder draagkrachtige inwoners van de regio met hun juridische problemen.

Met mijn ervaring hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het uitbouwen van de mooie vereniging die er nu staat. De uitdagingen die er liggen wil ik de komende tijd graag samen met jullie aanpakken. Ik wil allereerst graag met zoveel mogelijk leden in contact komen. Daarvoor zal ik zelf initiatieven nemen, maar daarnaast nodig ik jullie ook uit om met mij het gesprek aan te gaan. Ik kijk er zeer naar uit.

Tot snel,

 

Willem-Jan Dekkers