Financiële rapportage 2020 goedgekeurd

Door Mariet Peerboom op 20 april 2021

Zoals gebruikelijk heeft de penningmeester aan het einde van 2020 de financiële rapportage voor de regio Eindhoven opgesteld. Daarna heeft de kascontrolecommissie de rapportage en bijbehorende stukken gecontroleerd en goedgekeurd, waarvoor dank. Vervolgens is de financiële rapportage door de accountant van de PvdA gecontroleerd en na enkele steekproeven eveneens goedgekeurd. De financiële rapportage (toelichting) alsmede de verklaring van de kascontrolecommissie is middels een link toegevoegd.

Bij deze wil ik ook de sponsors (leden) bedanken die ook dit jaar weer een financiële bijdrage hebben geleverd waarmee we een deel van de huur van het Honk en de mooie parketvloer konden betalen.

Lid voor kascontrolecommissie 2021 en 2022

Heb je in 2021 en 2022 zin en  een paar uur beschikbaar om samen met 2 andere PvdA leden de kascontrolecommissie te vormen dan ben je van harte welkom. We zoeken nog 1 lid. Meld je aan!

Mariet Peerboom

Mariet Peerboom

Ik ben opgegroeid in Kerkrade en woon nu al meer dan 40 jaar met plezier in Eindhoven. Met mijn diploma HTS-bouwkunde op zak vond ik mijn eerste baan bij een architectenbureau in Eindhoven. Na een aantal jaren stapte ik over naar de NS, later Movares, in Utrecht. Februari 2020 ga ik met pensioen. Naast mijn

Meer over Mariet Peerboom