Afscheid voorzitter

Door Mary Fiers op 6 juni 2020

Op 11 juni neem ik, tijdens de Algemene Ledenvergadering, afscheid als voorzitter van de PvdA Regio Eindhoven.

Sinds de oprichting van deze nieuwe afdeling (alweer drie jaar geleden), en daarvoor als voorzitter van de afdeling Eindhoven, heb ik me met veel energie ingezet voor onze rode club.

Terugkijkend ben ik van mening dat de fusie van de voormalige zes afdelingen voorbeeldig verlopen is. Er staat een mooie club met actieve en betrokken sociaaldemocraten én een stevig afdelingsbestuur. Ik heb er alle vertrouwen in!

Voor de toekomst gun ik onszelf meer “maatschappelijk activisme”. De barricade op, en de handen uit de mouwen, om maatschappelijke misstanden aan te pakken. Zowel binnen de zes gemeenteraden, maar juist ook daarbuiten. En niet eenmalig, maar zolang als het nodig is om dingen te veranderen. We hebben immers een progressieve veranderagenda. In onze slimme brainportregio moet het lukken om een vraagstuk als toenemende ongelijkheid succesvol aan te pakken. We leggen ons NIET neer bij die toenemende ongelijkheid!

Rest me nog iedereen te bedanken voor de prettige samenwerking!

En tot snel, want ik ben en blijf natuurlijk actief lid van de PvdA!

Mary Fiers

Mary Fiers

Vroeger bij ons thuis aan de keukentafel, in Bladel, werden maatschappelijke vraagstukken besproken en opgelost 😉  Mijn lieve vader en moeder brachten mij de idealen van (internationale) solidariteit, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid bij. Tot op de dag van vandaag een inspiratiebron.  En die idealen zijn nog steeds actueel.  Misschien wel meer dan ooit. In een samenleving waarin (groepen) mensen

Meer over Mary Fiers