afscheid raadsleden

5 april 2022

Zoals eerder aangeven organiseren hebben wij op zondag middag 10 april een ‘verlate nieuwjaarsreceptie” waarbij we de raadsleden en wethouder(s) die afscheid nemen willen bedanken voor hun tomeloze inzet van de afgelopen periode. Daarnaast verwelkomen we de nieuwe raadsleden .

De locatie en de tijd zijn nu bekend.

 

Op zondagmiddag 10 april bent u vanaf 15:00 -17:00 uur van harte welkom op onze regionale PvdA bijeenkomst. Locatie café het Rozenknopje.

 

Deze “verlate nieuwjaarsbijeenkomst “zal volledig in het teken staan van de afsluiting van de GR 2022.

 

Niet alleen nemen we dan afscheid van een aantal raadsleden en wethouders en verwelkomen wij nieuwe raadsleden maar willen wij ook stil staan bij al die vrijwilligers die, met succes, de afgelopen maanden en weken in de campagne waanzinnig veel werk hebben verricht om onze partij zichtbaar en herkenbaar te maken in onze gemeentes.

 

Een mooie traditie tijdens de PvdA nieuwjaarsreceptie en mag dus op deze “verlate nieuwjaarsbijeenkomst” niet ontbreken is de uitreiking van de ‘Poten in de modder’ prijs. Deze wisseltrofee is een blijk van waardering voor een van de PvdA vrijwilligers die nét een stapje extra hebben gezet voor de stad.

 

Graag zien we jullie op 10 april!

Gerard Huijbers
Secretaris PvdA Regio Eindhoven