Bestuurslid Veldhoven

Robert Tops

Een aantal jaar geleden startte ik met werken als adviseur voor de lokale overheid. In een van mijn eerste opdrachten kreeg ik bij een gemeente het klantenbestand van Bijstandsgerechtigden die al een hele lange tijd met niemand in gesprek waren over hun situatie, toekomst en -dromen.

Mensen die het vertrouwen waren verloren en waar je zonder gedoe niet meer binnen kwam.

Daar heb ik een realiteit gezien die me tot de dag van vandaag drijft. Een realiteit die rauw is, waar alleen met kracht, innovativiteit en met je hart gebouwd kan worden.

Aan die thema’s lever ik graag mijn bijdrage in mijn werk én in de politiek. Als vader van drie kinderen, als verbinder, kennismaker en bestuurder

De afgelopen jaren bijvoorbeeld als directeur/bestuurder binnen de welzijnssector. Prachtig werk, tussen mensen, in het hart van de samenleving.

Toen het werkgebied door een fusie ook Veldhoven ging beslaan, heb ik met pijn in het hart de actieve politiek na bijna 10 jaar verlaten. Simpelweg omdat het Raadslidmaatschap/fractievoorzitterschap en mijn rol niet verenigbaar waren.

Maar gelukkig kan ik blijven bouwen aan de lokale PvdA. Bouwen aan onze club, dat wil ik blijven doen. Regionaal staan we samen voor mooie, maar grote opgaven en een fundamentele verandering van tijdperk

Ik krijg er energie van om daar mee aan de slag te zijn!