Voorzitter

Mary Fiers

Vroeger bij ons thuis aan de keukentafel, in Bladel, werden maatschappelijke vraagstukken besproken en opgelost 😉  Mijn lieve vader en moeder brachten mij de idealen van (internationale) solidariteit, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid bij. Tot op de dag van vandaag een inspiratiebron.  En die idealen zijn nog steeds actueel.  Misschien wel meer dan ooit.

In een samenleving waarin (groepen) mensen steeds vaker tegenover elkaar komen te staan. Waar verschillen worden uitvergroot in plaats van gezocht wordt naar verbinding en overeenkomsten. In die samenleving is plaats voor een sterke PvdA.

De PvdA als een vereniging van mensen die, soms tegen de stroom in, werken aan het realiseren van hun idealen. Niet alleen door de praten, maar juist door te doen. Door te laten zien wat die idealen in de huidige samenleving waard zijn.

Daaraan wil ik graag, als voorzitter van de nieuwe afdeling, een bijdrage leveren.

Ik heb er zin!

In mijn werkzame leven ben ik directeur van het Groen Ontwikkelfonds Brabant. Een fonds met als opdracht om voor 2027 te zorgen voor 10.000 hectare nieuwe natuur in Brabant.

Meer weten?

nl.linkedIn.com/in/maryfiers
www.twitter.com/maryfiers040
www.facebook.com/maryfiers040