Algemeen bestuurslid

Joran van Aart

Jongeren en duurzaamheid
Joran van Aart

Over Joran van Aart

joran@pvdaregioeindhoven.nl
Trots dat ik uit Regio Eindhoven kom: een geweldige no-nonsense omgeving waar we elkaar graag helpen, samenwerken, en mooie dingen bouwen. En daar draag ik graag aan bij, door betekenisvolle uitdagingen met veel enthousiasme aan te gaan!
Ik heb een grote passie voor onderwijs, en vooral voor studeren in het buitenland. Ik werk dan ook al vele jaren bij Studyportals, een van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland, waar we studenten helpen om studies in het buitenland te vinden en kiezen. Dat doe ik omdat ik iedereen zo’n geweldige ervaring toewens. Maar vooral omdat we daardoor met zijn allen een stukje begripvoller, opener, en toleranter worden.
Er zijn natuurlijk nog veel meer uitdagingen (en kansen!) die onze aandacht verdienen: zo denk ik direct aan het klimaat, aan gelijke kansen voor starters op de woon- en arbeidsmarkt, en aan het tegenaan van groeiende inkomensongelijkheid. Hier zet ik me met veel energie voor in.
Vanuit mijn rol in het bestuur breng ik mensen met ideeën, oplossingen en daadkracht bij elkaar, om samen een positieve bijdrage te kunnen leveren!