Leden gezocht voor werkgroep Permanente Campagne

12 maart 2020

De PvdA Regio Eindhoven heeft zich tot doel gesteld om een permanente campagne te voeren. Dus niet alleen zichtbaar en actief als er verkiezingen in aantocht zijn. Maar ook de periodes tussen verkiezingen. Die permanente campagne wordt uitgevoerd door veel betrokken vrijwilligers! En dat willen we zo houden.

Om die reden roept het regiobestuur een werkgroep in het leven die de permanente campagne coördineert. Het doel van deze werkgroep is om in alle zes gemeenten de herkenbaarheid van de PvdA te verbeteren. We vinden het enerzijds belangrijk in te springen op actuele thema’s door media-acties, straatacties, het schrijven van opiniebijdragen en opstellen van moties en/of initiatiefvoorstellen die bruikbaar zijn voor (de fracties in de) zes gemeenten. Anderzijds willen we ook het werk van onze afzonderlijke fracties zichtbaarder maken door deze communicatief te ondersteunen.

Dit vergt een ambitieuze aanpak. De werkgroep denkt niet alleen na over acties, maar voert ze vooral ook uit. Het verkiezingsprogramma op hoofdlijnen in aanloop naar de raadsverkiezingen, waartoe de ALV in het jaarplan 2020 de opdracht heeft gegeven, geldt als leidraad. Het is aan de werkgroep om een actieve organisatie op te zetten. De werkgroep neemt de ruimte om campagnes te initiëren en uit te voeren. Ze staan in contact met de verschillende fracties, bestuur en andere partijleden voor een zo groot mogelijk bereik.

Wij zijn op zoek naar PvdA-leden die in deze werkgroep zitting willen nemen. Wij vragen nadrukkelijk om doeners. Om leden die het voortouw nemen wanneer een actie wordt georganiseerd en uitgevoerd, een opinieartikel moet worden geschreven, of een motie moet worden uitgedacht en geschreven.

Profiel:

  • We zoeken een team met enthousiaste PvdA-ers met verschillende compensaties.
  • We willen uit iedere gemeente minimaal 1 persoon; als het kan iemand met een netwerk in de betreffende gemeente.
  • Mensen die goed geïnformeerd zijn over wat er speelt in Nederland, de Tweede Kamer, en in de regio Eindhoven.
  • Creatief in bedenken van campagnes en zichtbaarheidsacties.
  • Bereid om minimaal 4 uur per week te investeren.
  • Flexibel in tijdsbesteding

 

Word jij enthousiast van de boodschap van de PvdA in woord en daad uit te stralen? Dan is deze werkgroep wat voor jou! Meld je nu aan door een bericht te sturen naar tjeerd@pvdaregioeindhoven.nl