Bestuurslid communicatie gezocht; herhaling!

28 maart 2020

Voor het bestuur van de afdeling PvdA Regio Eindhoven zijn we op zoek naar een bestuurslid met een sociaaldemocratisch hart voor de portefeuille communicatie.

We zoeken iemand met wortels in de lokale afdeling, en de wil én tijd om naast de bestuurstaken actief te zijn op activiteiten die worden georganiseerd door de regio.
Het bestuursteam bestaat uit algemene bestuursleden, een secretaris, penningmeester en een voorzitter.

Het bestuurslid, met de portefeuille communicatie, is primair verantwoordelijk voor de communicatie vanuit het bestuur aan onze leden en in verlengde daarvan onze kiezers.

Het is een hands-on-functie. Je maakt de nieuwsbrieven, houdt de regionale website bij. Je zorgt, samen met de lokaal verantwoordelijke webmasters, dat de zes lokale websites (Best, Eindhoven, Nuenen, Veldhoven, Waalre en Son & Breugel) worden beheerd. Je roept deze webmasters met enige regelmaat bijeen om af te stemmen en kennis te delen. Je adviseert het bestuur en de lokale fracties bij hun communicatie-uitingen.

Uiteraard is er nauwe afstemming met het bestuurslid dat zich bezighoudt met de permanente campagne.

Verder doet de veelheid van onderwerpen aan de bestuurstafel een beroep op zijn/haar inlevingsvermogen, betrokkenheid en de wil om in een team te functioneren.
Deze functie vergt enkele uren per week. Zes maal per jaar overlegt het voltallige bestuur.

Procedure:
Voor vragen kun je je richten tot de voorzitter Mary Fiers. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 15 april 2020.
Het bestuur maakt graag kennis met geïnteresseerden. Uiteindelijk wordt het nieuwe bestuurslid door de Algemene Ledenvergadering benoemd.