ViP040

2 februari, van 13:00 tot 17:00, Natlab | Natlab

Nieuwjaarsborrel en film in het Natlab Eindhoven
zondag 2 februari tussen 13.00 en 18.00 uur

Beste ViP040-vriendinnen,

Graag nodigen we jullie uit voor een inspirerende film en een toost op het nieuwe jaar in het Natlab op zondagmiddag 2 februari. Welke film en hoe laat, kunnen we pas op woensdag 29 januari aan jullie laten weten. Het filmaanbod bij het Natlab wisselt wekelijks. We kunnen dus niet eerder reserveren, maar gezien de kwaliteit van het filmaanbod bij het Natlab zit er ook dit jaar vast een goeie film voor ons bij. Laat je dus verrassen en houd je agenda op zondagmiddag 2 februari vrij!! Omdat we op woensdag 29 januari snel moeten kunnen reserveren, vragen we je nu al om te laten weten of je meegaat of niet. Natuurlijk is het gezellig als je iemand meeneemt: je vriendin, buurvrouw, moeder, dochter, collega …. welkom! Leuk om kennis te maken.

De kosten delen we dit jaar met de afdeling. Je betaalt zelf € 10,- voor je filmkaartje; het welkomstdrankje, het eerste drankje en de borrelhapjes na afloop van de film komen voor rekening van onze regionale PvdA-afdeling. Met dank aan het bestuur! Aanvullende informatie over betaling krijg je na je aanmelding en meer info over film en tijden volgt op 29 januari.

Ga je mee? Meld je aan vóór 26 januari. Stuur een mail naar riaotten@rotor-icm.nl of zet een bericht op de groepsapp.
I.v.m. het overzicht stellen we het ook op prijs als je laat weten dat je niet mee gaat (s.v.p. per mail en niet in de app).

Fijn jullie weer te ontmoeten. Tot snel!

Met hartelijke groet,
namens de programmacommissie ViP040

Ria Otten
M  06 23202835
E    riaotten@rotor-icm.nl