UITNODIGING ViP040: In gesprek met kandidaat-lijsttrekkers voor de PvdA in de Eerste Kamer Esther-Mirjam Sent en Mei Li Vos

12 november 2018, van 19:30 tot 22:00

In gesprek met ……
kandidaat-lijsttrekkers voor de PvdA in de Eerste Kamer

Esther-Mirjam Sent en Mei Li Vos

Maandagavond 12 november   19.30-22.00 uur


in het PvdA-Honk, Eindhoven (route klik op deze link)

Afgelopen dinsdag maakte het partijbestuur de kandidaten bekend voor het lijsttrekkerschap van de PvdA in de Eerste Kamer:  Esther-Mirjam Sent, Mei Li Vos, Ruud Koole en Jeroen Recourt. Van maandag 5 november tot woensdag 14 november 23.59 uur kan je jouw stem uitbrengen! Maar natuurlijk wil je graag eerst wat meer weten. Daarom komen op uitnodiging van ViP040 de twee vrouwelijke kandidaten op maandagavond 12 november naar Eindhoven. Na een persoonlijke introductie en een toelichting op hun motivatie en drijfveren voor het fractievoorzitterschap in de Eerste Kamer en wat ze willen bereiken, is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

We willen graag een grote opkomst! Meld je aan en neem zeker één geïnteresseerde vriendin, collega, buurvrouw, dochter etc. mee. Voor deze ene keer mag je maatje ook een man zijn 😉.

Graag aanmelden per mail vóór vrijdag 9 november bij Ria Otten (riaotten@rotor-icm.nl).

Tot ziens op 12 november!

 

Met hartelijke groet,

Neçla Koçak en Ria Otten

Wist je dat … een stem voor Provinciale Staten ook een stem is voor de Eerste Kamer. Eerst kiezen burgers de leden van Provinciale Staten en vervolgens kiezen de leden van Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer. In 2019 vindt deze getrapte verkiezing plaats op 20 maart voor de Provinciale Staten en op 27 mei voor de Eerste Kamer.

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Deze uitnodiging wordt breed uitgezet: via de secretaris ook aan álle vrouwelijke leden van de PvdA. Het kan dus zijn dat je de uitnodiging 2x ontvangt. 1x reageren is genoeg.