Nuenen: PvdA-inloop bij Schafrath op vrijdag 5 april 2019

5 april 2019, om 21:00

Vrijdag zijn we er weer. Vanaf 21.00 uur kunt u aanschuiven aan de PvdA-tafel bij Schafrath. Waar we het over zullen hebben, staat van te voren niet vast. Alles kan ter tafel komen. Bijvoorbeeld de “toekomstbestendigheid van Nuenen” , de renovatie van Het Klooster, of liever nog Ons Klooster, waar intussen al stappen in zijn gezet, de Structuurvisie Nuenen-Zuid waar tot grote teleurstelling van betrokkenen nog steeds geen overeenstemming over is, de bijdrage aan het voor onze regio zo belangrijke Muziekcentrum in Eindhoven. Allemaal onderwerpen waar het laatste woord nog niet over is gezegd. Wij horen graag hoe u erover denkt.

Voor vragen en problemen met instanties waar u alleen niet uitkomt, is er het nuenen@pvda-ombudsteam.nl . Dit geldt voor leden en niet-leden. Gratis.

Wilt u lid worden van de Partij van de Arbeid, graag natuurlijk, kijk dan op www.pvda.nl of www.nuenen.pvda.nl .

Op onze maandelijkse PvdA-inloop op de eerste vrijdag van de maand is vanuit fractie, bestuur en ombudsteam steeds iemand aanwezig. Hebt u ideeën, vragen of klachten, wij horen ze graag. Naast PvdA-leden zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Breng gerust je familie of je buren mee. Wij ontmoeten u graag op vrijdagavond 5 april vanaf 21.00 uur bij Café Schafrath.