Gast van de gemeenteraad in Eindhoven

19 februari 2019, van 18:00 tot 21:00

Interesse hoe een raadsvergadering verloopt? Welke punten onze PvdA-fractie inbrengt? Een ontmoeting met onze Eindhovense raadsleden? En wat zouden ze volgens u moeten inbrengen?

Dat is mogelijk!

Dinsdag 19 februari organiseert de gemeente ‘Gast van de Raad’. U bezoekt een raadsvergadering van de gemeenteraad van Eindhoven.
Doel is om geïnteresseerden kennis te laten maken met de gemeenteraad.
De PvdA Eindhoven haakt daar graag op in. Naast het algemene programma organiseren we ook een programma speciaal voor PvdA-leden en geïnteresseerden. U bent dus van harte welkom een introducé mee te nemen.

Vanaf 18:00 een uitleg over hoe het er aan toe gaat in de gemeenteraad en wat de raad zoal doet. Om 19:00 uur begint de raadsvergadering die u als “gast van de raad” kunt bijwonen.

Vanaf een uur of 20:00 volgt het PvdA-programma.
Een (oud-)fractielid, een bestuurslid en iemand van het campagneteam zullen daar iets vertellen over de fractie en de vereniging. Ook zal iemand van de Jonge Socialisten vertellen over activiteiten van de jongerenafdeling van de PvdA. Hierbij is uiteraard ook alle ruimte voor vragen en discussie.
Na afloop van de raadsvergadering de “meet and greet” met onze raads- en commissieleden onder het genot van een hapje en een drankje.

Samenvattend:
18:00uur: algemene presentatie van de raad
19:00uur: bijwonen raadsvergadering
20:00uur: PvdA informatie en vragen
Na afloop van de raadsvergadering napraten en “meet and greet” fractie
Adres: Stadhuis, stadhuisplein 1

Meld je aan bij Frank Depla: via Fjag.depla@gmail.com