UITNODIGING Rooie Vrouwen 040

Door Necla Koçak op 4 februari 2018, Natlab, Strijp-S Eindhoven | Natlab, Strijp-S Eindhoven

Samen naar de film en borrelen in het Natlab Eindhoven
op zondag 4 februari tussen 14.30 en 19.00 uur

Schrijf je nu in!

Beste Rooie Vrouwen 040,

Ook in 2018 gaan we weer enkele activiteiten organiseren voor de Rooie Vrouwen in de PvdA in onze regio. We beginnen met een, inmiddels traditioneel (nieuwjaars-), bezoek aan het Natlab. Samen een  aansprekende film bekijken en gezellig napraten bij een borrel en klein hapje.

De programmering van films en tijden in het Natlab zijn pas een week van tevoren bekend: op  dinsdag wordt altijd het programma voor de komende week gepubliceerd. We weten dus nog niet welke films er op 4 februari draaien en op welke tijden. Daarom vragen we jullie je agenda voor deze middag wat ruim open te houden. We maken uiterlijk 31 januari het exacte programma bekend.

Om enig idee te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten en hoeveel plaatsen we moeten reserveren, vragen we je nu al een berichtje te sturen. Dat kan per mail naar riaotten@rotor-icm.nl  of per whatsapp naar 06 23202835. We hebben een groepsapp voor onze Rooie Vrouwen 040. Wil je daarin meedraaien? Geef dat dan even aan in je app of in je mail met je telefoonnummer.

Wij hopen op een grote opkomst op 4 februari. Heb je een vriendin, kennis, buurvrouw, vrouwelijk familie- of partijlid die het leuk vindt om mee te komen? Welkom!

Tot snel!

Hartelijke groet,

Ria Otten en Neçla Koçak
PvdA Regio Eindhoven

 

In de aanhef staat Rooie Vrouwen 040 en niet meer ViP040. Hiermee volgen we de landelijke naamgeving. 

Necla Koçak

Necla Koçak

Stevige wortels met liefde zorgen voor een prachtige bloei. Juni 1973, een warme zonnige zomerdag, ben ik op als achtjarige met mijn familie op een lange reis gegaan en verhuisd van Sarkisla (een klein stadje in Sivas) naar Eindhoven. Als kind vond ik dat geweldig spannend, maar als ik er nu aan terugdenk, heb ik

Meer over Necla Koçak