16 augustus 2017, om 10:00, Peperstraat/ Markt Valkenswaard | Peperstraat/ Markt Valkenswaard

#PvdAnders Zomertour in Valkenswaard

Ingezonden bericht van Astrid Oosenburg en Gerard Oosterwijk van #PvdAnders beiden willen als duo zich kandidaat stellen als partijvoorzitter.

“De Partij van de Arbeid beleeft uitdagende tijden. De uitslag van de landelijke verkiezingen op 15 maart leggen pijnlijk bloot wat er met onze partij is gebeurd, een verlies aan draagvlak in de samenleving.
Niet zo zeer voor onze idealen, maar meer voor hoe we politiek zijn gaan bedrijven. En daar moeten we wat mee.

*Belangrijke verkiezing, die van partijvoorzitter*

Daarom is de aanstaande verkiezing van een nieuwe partijvoorzitter een belangrijk moment. Onze sociaal-democratische beweging kan vanuit de vereniging opnieuw opgebouwd worden. We hebben wellicht maar 9 zetels in de Tweede Kamer, met 46.000 leden zijn we een politieke organisatie van formaat.

Als kandidatenvoorzitters willen wij, Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk, er samen met de leden aan werken om de sociaal-democratische waarden te vertalen naar de 21ste eeuw. De PvdA als politieke beweging opnieuw uitvinden, door van onderop te werken en meer open te staan voor input van buitenaf. Dit vergt vertrouwen in de leden om te helpen bij het neerzetten van een uitgesproken progressieve koers voor de partij.
Lees meer over onze campagne #PvdAnders en onze voorstellen op onze website https://www.pvdanders.nl/ <https://www.pvdanders.nl/> en op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/pvdanders/
<https://www.facebook.com/pvdanders/>

*Zomertoer langs afdelingen in alle windhoeken *

Als partij willen we alle Nederlanders verbinden. Solidariteit bevorderen tussen arm en rijk, verdraagzaamheid tussen verschillende groepen in de samenleving en het begrip vergroten tussen platteland en de stad. De PvdA is niet alleen een (rand-)stadspartij, we hebben afdelingen in alle gemeentes. En wij willen als voorzitterskandidaten zo veel mogelijk van deze afdelingen bezoeken, om met onze leden in gesprek te komen.

Daarom houden we deze zomer een toer langs afdelingen in elke windhoek van Nederland. Niet alleen voor grote afdelingen, maar juist voor de afdelingen met wat minder leden in kleinere gemeentes. Om daar koffie te drinken en te horen wat uw ideeën zijn over de toekomstige richting van onze mooie partij. Deze input willen we inzetten voor de verandering van de PvdA. Een proces van vernieuwing samen met u, samen met zoveel mogelijk leden.

*Heeft u op woensdag 16 augustus om 10:00 uur tijd voor een bakkie in
Valkenswaard?*

Op 16 augustus zijn we in de provincie Noord-Brabant voor onze zomertoer. We komen langs in de gemeente Valkenswaard voor een bakkie koffie (thee of fris kan natuurlijk ook) om bij te praten. Voor dit gesprek nodigen we alle leden van de afdeling Valkenswaard uit en die van de omliggende PvdA-afdelingen. We komen naar uw gemeente met onze campagne-caravan, die we parkeren op de markt van Valkenswaard aan de Peperstraat te Valkenswaard.

Iedereen is welkom, jong oud, lid of niet lid. We maken er een familie-vriendelijke bijeenkomst van en er zal ook wat te doen zijn voor kinderen.

Zou u daarnaast willen helpen met het verspreiden van deze uitnodiging onder uw actieve leden? We verwachten geen drommen mensen, mede door de vakantietijd, maar het zou leuk zijn om in klein comité de discussie over de toekomst van onze mooie partij aan te gaan.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Gerard Oosterwijk en Astrid Oosenbrug